Actionbolaget


Actionbolaget.se drivs och ägs av företaget Actionbolaget PerGustav AB som består av Gustav samt Love och vi har varit igång sedan 2010. Vi har som mål att erbjuda alla er brädåkare och actionentusiaster ett riktigt bra sortiment. Vi är idag det företag i Sverige som satsar mest på Mountainboard, vi erbjuder ett brett longboardsortiment och har flera andra sorters brädor och actionladdade prylar i sortimentet. Förutom försäljningen av produkter vill vi arbeta med handlingskraftiga och glada personer och företag därav namnet Actionbolaget.

Vi som driver Actionbolaget har roligt när vi jobbar, vi åker själva bräda och brinner för bra business, brädsport och allt vi gör! Det kommer du som kund eller samarbetspartner att märka!

Vi vet att den bästa marknadsföringen ett företag kan få är en nöjd kund! Vi ser till att leverera det du beställer på www.actionbolaget.se snabbt och tryggt med den gamla slitvargen Posten. Vi använder Paypal och Klarna som är två trygga och stabila betaltjänster.

Vi är inte rädda för personlig kontakt utan tvärtom, vi älskar när en kund ber om hjälp!

 Bakom varje produkt vi köper in ligger många timmars Research. Vi köper enbart in produkter av personer vi gillar och märken som vi själva tror på. Finns det ett pucko i grossistledet får något annat pucko sälja deras prylar.

Sedan starten 2010 har vi tagit in produkter i Sverige som tidigare bara kunnat köpas i andra länder. Exempel på detta är XT-wheelz, massor av mountainboards vissa longboardmodeller och FUSE snowskates där vi är distributörer i Sverige.

Vi är öppna för förslag och intressanta idéer!

Är du intresserad av någon form av samarbete, ta kontakt med oss! Vi vill gärna samarbeta med glada, fokuserade, drivna och målinriktade personer och företag.

Handla av oss på Actionbolaget.se för att få rätt produkter till rätt pris och stötta tre glada Actionbolagare så att vi kan fortsätta göra det vi verkligen gillar och sponsra duktiga åkare och events även i framtiden.

Kontakt:

tel: 072-502 96 57 

mail: info@actionbolaget.se

Vi finns i Malmö.

Ha en riktigt bra dag!

/Team Actionbolaget!

info@actionbolaget.se