Actionbolaget


Actionbolaget.se drivs och ägs sedan 2010 av företaget Actionbolaget PerGustav AB som består av Gustav och Love samt vår ”actionhero” Johan som jobbar heltid hos oss. Vi har som mål att erbjuda alla er brädåkare och actionentusiaster ett riktigt bra sortiment. Actionbolaget är idag det företag i Sverige som satsar mest på Mountainboard och vi erbjuder ett brett sortiment av longboards, skateboards, snowskates, mountainboards och alla kringprodukter såsom skydd och reservdelar. Förutom försäljningen av produkter vill vi arbeta med handlingskraftiga och glada personer och företag där av namnet Actionbolaget.

Vi som driver Actionbolaget har roligt när vi jobbar, vi åker själva bräda och brinner för bra business, brädsport och allt vi gör! Det kommer du som kund eller samarbetspartner att märka!

Företagsfärsäljning? Vi får ofta förfrågningar från föreningar, skolor och företag som vill köpa in större eller mindre partier från oss till events, elever och anställda och vi hjälper er gärna att hitta rätt prylar till rätt pris. Självklart kan vi fakturera!

Vi vet att den bästa marknadsföringen ett företag kan få är en nöjd kund! Vi ser till att leverera det du beställer på www.actionbolaget.se snabbt och tryggt med den gamla slitvargen Posten. Vi använder Paypal och Klarna som är två trygga och stabila betaltjänster.

Vi är inte rädda för personlig kontakt utan tvärtom, vi älskar när en kund ber om hjälp!

 Bakom varje produkt vi köper in ligger många timmars Research. Vi köper enbart in produkter av personer vi gillar och märken som vi själva tror på. Finns det ett pucko i grossistledet får något annat pucko sälja deras prylar.

Sedan starten 2010 har vi tagit in produkter i Sverige som tidigare bara kunnat köpas i andra länder. Exempel på detta är XT-wheelz, Zealous bearings, Riot, massor av mountainboards vissa longboardmodeller och FUSE snowskates där vi är distributörer i Sverige.


Är du intresserad av någon form av samarbete, ta kontakt med oss! Vi vill gärna samarbeta med glada, fokuserade, drivna och målinriktade personer och företag.

Handla av oss på Actionbolaget.se för att få rätt produkter till rätt pris och stötta tre glada Actionbolagare så att vi kan fortsätta göra det vi verkligen gillar och sponsra duktiga åkare och events även i framtiden.

Kontakt:

tel: 072-502 96 57 

mail: info@actionbolaget.se

Vi finns i Malmö.

Ha en riktigt bra dag!

/Team Actionbolaget!

 


info@actionbolaget.se