Actionbolaget

Handla online eller besök Actionbolagets butik på STORA NYGATAN 42 i centrala Malmö, vi delar lokal med Zoi Tattoo!

Öppetider:

Tisdag- fredag 11.00 - 18.00

Lördag: 12- 17.00

Köp av oss för att få snabba leveranser och god service! Välj mellan flera betaltjänster och på Actionbolaget.se får du BRA longboards, skateboards och mountainboards eller tillbehör till rätt pris! Vi är idag en av Sveriges mest välsorterade webshopar och du hittar allt från kompletta bra brädor, skydd till muttrar och skruvar. När vi drog igång Actionbolaget var målet att du som brädåkare, oavsett typ av bräda ska kunna hitta allt på samma ställe.

Vi som driver Actionbolaget har roligt när vi jobbar, vi åker själva bräda och brinner för bra business, brädsport och allt vi gör! Det kommer du som kund eller samarbetspartner att märka!

Vi vet att den bästa marknadsföringen ett företag kan få är en nöjd kund! Vi ser till att leverera det du beställer på www.actionbolaget.se snabbt och tryggt med den gamla slitvargen Posten. Vi använder Paypal, Stripe och Klarna som är trygga och stabila betaltjänster.

Actionbolaget.se drivs och ägs sedan 2010 av företaget Actionbolaget PerGustav AB som består av Gustav och Love samt vår ”actionhero” Johan som jobbar heltid hos oss. Vi har som mål att erbjuda alla er brädåkare och brädsports-entusiaster ett riktigt bra sortiment. Actionbolaget är idag det företag i Sverige som satsar mest på Mountainboard och vi har ett stort utbud av longboards, skateboards, snowskates, mountainboards och alla kringprodukter såsom skydd och reservdelar. Förutom försäljningen av produkter vill vi arbeta med handlingskraftiga och glada personer och företag där av namnet Actionbolaget.

Företagsfärsäljning? Vi får ofta förfrågningar från föreningar, skolor och företag som vill köpa in större eller mindre partier från oss till events, elever och anställda och vi hjälper er gärna att hitta rätt prylar till rätt pris. Självklart kan vi fakturera!

Vi är inte rädda för personlig kontakt utan tvärtom, vi älskar när en kund ber om hjälp!

 Bakom varje produkt vi köper in ligger många timmars Research. Vi köper enbart in produkter av personer vi gillar och märken som vi själva tror på.

Sedan starten 2010 har vi tagit in produkter i Sverige som tidigare bara kunnat köpas i andra länder. Exempel på detta är XT-wheelz, Zealous bearings, Riot, massor av mountainboards vissa longboardmodeller och FUSE snowskates där vi är distributörer i Sverige.

 

Är du intresserad av någon form av samarbete, ta kontakt med oss!

Handla av oss på Actionbolaget.se för att få rätt produkter till rätt pris och stötta tre glada Actionbolagare så att vi kan fortsätta göra det vi verkligen gillar och sponsra duktiga åkare och events även i framtiden.

Kontakt:

tel: 072-502 96 57

mail: info@actionbolaget.se

Butik: Stora Nygatan 42, Malmö.

Ha en riktigt bra dag!

/Team Actionbolaget!

 

http://actionbolaget.tumblr.com/

info@actionbolaget.se