Om Actionbolaget

Actionbolaget - butik och webshop för dig som vill köpa longboard, skateboard, snowskate och mountainboard.

Handla online eller besök Actionbolagets butik på
Holmgatan 8A  i centrala Malmö.

Öppetider:
Måndag- fredag 11:00-18:00
Lördag: 11:00-16:00


Actionbolaget är idag en av Sveriges mest välsorterade webshopar för brädåkare och du hittar allt från kompletta bra brädor, skydd till muttrar och skruvar. När vi drog igång Actionbolaget 2010 var målet att du som brädåkare, oavsett typ av bräda ska kunna hitta allt på samma ställe.

Vi ser inte uppförsbackar vi ser en möjlighet att åka snabbt nerför, hela världen är en skatepark, en möjlighet att ha kul! Vi brinner för livet på brädan och har själva åkt skateboard sedan tidigt nittiotal och det är passionen till brädåkningen som gör att vi vill skapa Sveriges bästa webbshop för dig som åker skateboard, longboard, snowskate eller mountainboard.

Vägen dit sker genom att göra ett gediget arbete därför satsar vi enbart på varumärken som håller hög kvalitet och att ha grymma medarbetare som är glada, älskar att svarar på frågor, monterar brädor med passion och ser till att leverera alla paket snyggt och snabbt.

Vi vill att fler ska upptäcka det roliga med att åka bräda, helt enkelt. Detta gör vi bland annat genom att löpande anordna events, tävlingar, prova på dagar och vi har idag nio sköna människor som teamåkare.  Startar ni resan som brädåkare via oss får ni både kvalitet och livstids support!

Idag har Actionbolaget ett av Sveriges bästa utbud av longboards, vi har brädor för alla typer av åkare och åkstilar, vill ni ha hjälp så når ni oss på mail, via chatten, telefon eller i Malmöbutiken. Vi breddar löpande utbudet och saknar ni något så tipsa oss gärna.

Vi arbetar med kända märken som Original skateboards. Loaded, Slipstream, Girl Skateboards och ett 100-tal till men vi nosar också upp bra produkter och varumärken som tidigare inte funnits i Sverige, exempel på detta är Zealous bearings, Riot, vissa longboardmodeller och FUSE snowskates där vi är distributörer i Sverige. Vi har också Sveriges absolut bästa utbud av mountainboards.

Företagsförsäljning? Vi får ofta förfrågningar från föreningar, skolor och företag som vill köpa in större eller mindre partier från oss till events, elever och anställda och vi hjälper er gärna att hitta rätt prylar till rätt pris. Självklart kan vi fakturera!

Handla av oss för att få bra support, snabba leveranser och fina brädor.

Är du intresserad av någon form av samarbete, ta kontakt med oss och är du i Malmö kom förbi butiken så bjuder vi på kaffe och gött snack!


Kontakt:

tel: 072-502 96 57
mail: info@actionbolaget.se
Butik: Holmgatan 8A, Malmö.
Ha en riktigt bra dag!

/Team Actionbolaget!