Anlita Actionbolaget vid event!

Vi på Actionbolaget kan hjälpa dig med en rad olika typer av arrangemang och events. Vi tar gärna ansvar för helhetslösningar och våra peppade projektledare kan hålla i allt från bokningar, tillstånd och logistik till körschema och personal. Vi har mängder av vänner inom profilering, t-shirt tryck, skyltar, banderoller och allt annat ni kan tänkas behöva för ett lyckat arrangemang.

Under åren har vi levererat en hel del longboards och skateboards till företag för att de ska anordna olika sorters events. I något fall har det varit företag som gratis lånar ut longboards för att locka till sig en publik och på så vis marknadsföra sina prylar och i andra fall har företag köpt prylar av oss för att lotta ut i tävlingar och liknande.

Parallellt med detta har vi i egen regi haft mängder av tävlingar, ”prova på events” och annat roligt för att ”hänga med” våra kunder och ge tillbaka till marknaden och stärka skatescenen i Sverige.

Nu är vi redo att ta oss an helheten och även på uppdrag av andra anordna häftiga marknadsföringsevents, firmafester, teambildnings-dagar och liknande. Det ända kravet vi har är att det har med skateboard, longboard, mountainboard eller snowskate att göra! Hojta till om vi kan hjälpa till att skapa ett grymt fett event!

Hyra longboards och mountainboards?
Vi kan hyra ut longboards och mountainboards i Malmö. Lund och Stockholm både med och utan guide. Detta gäller både företag och privatpersoner. Hör av er för detaljer.

info@actionbolaget.se

specialfolierade brädor monterade med Fuse 4X4 åt Sony / Halebop. Bild från Flottsbro i Stockholm från en av eventdagarna.