Om oss

Actionbolaget är idag en av Sveriges mest välsorterade webbshopar för brädåkare och hos oss hittar du allt i från kompletta bra skateboards och longboards till mängder av andra sorters brädor och skate-tillbehör. När vi drog igång Actionbolaget 2010 var målet att du som brädåkare, oavsett typ av bräda ska kunna hitta alla typer av skateboards på ett och samma ställe. Idag har vi det mesta av det bästa både online och i butiken i Borgeby.

Vi vill att fler ska upptäcka det roliga med att åka skateboard helt enkelt. Detta gör vi bland annat genom att löpande delta på events vi har idag ett stort gäng tjejer och killar som teamåkare. Startar ni resan som brädåkare via oss får ni både kvalitet, rätt pris och livstids support! 

Vi arbetar med kända märken som, Landyachtz, Slipstream, Jart Skateboards, Dusters California,, Urskog och Bones, SKF, Loaded. Vi har också Sveriges absolut bästa utbud av snowskates. Actionbolaget har distributionsrättigheterna på Ambition.

Kommuner och Företagsförsäljning? Vi får ofta förfrågningar från föreningar, skolor kommuner och företag som vill köpa in större eller mindre partier från oss till events, elever och anställda och vi hjälper er gärna att hitta rätt prylar till rätt pris. Självklart kan vi fakturera.

Handla av Actionbolaget för att få bra support, snabba leveranser och fina brädor. 

Är du intresserad av någon form av samarbete, vill höra mer om vår distributionsverksamhet, tipsa om produkter eller ha hjälp att välja bräda så ta kontakt med oss via telefon, mail, sociala medier och är du i Skåne kom förbi butiken.

Kolla även in vårat syster-bolag klicka här ; Top12.se

Orgnummer: 559316-2646

Kontor: Haragårdsvägen 4 , 266 54 Vejbystrand

Life Quality Borgeby AB

#Teamactionbolaget