Om oss

Actionbolaget är idag en av Sveriges mest välsorterade webbshopar för brädåkare och hos oss hittar du allt i från kompletta bra skateboards och longboards till mängder av andra sorters brädor och skate-tillbehör. När vi drog igång Actionbolaget 2010 var målet att du som brädåkare, oavsett typ av bräda ska kunna hitta alla typer av skateboards på ett och samma ställe. Idag har vi det mesta av det bästa både online och i butiken i Borgeby.

Vi ser inte uppförsbackar vi ser en möjlighet att åka snabbt nerför, hela världen är en skatepark, en möjlighet att ha kul. Vi brinner för livet på brädan och har själva åkt skateboard sedan tidigt nittiotal och det är passionen till brädåkningen som gör att vi vill skapa Sveriges bästa webbshop för dig som åker skateboard, longboard, snowskate, snowboard. 


Vägen dit sker genom att göra ett gediget arbete därför satsar vi enbart på varumärken som håller hög kvalitet och att ha grymma medarbetare som är glada och älskar att svara på frågor. Varje bräda monteras med passion och vi ser till att leverera alla paket snyggt och snabbt. 

Vi vill att fler ska upptäcka det roliga med att åka skateboard helt enkelt. Detta gör vi bland annat genom att löpande anordna events, tävlingar, prova på dagar och vi har idag ett stort gäng tjejer och killar som teamåkare. Startar ni resan som brädåkare via oss får ni både kvalitet, rätt pris och livstids support! 

Vi arbetar med kända märken som Original skateboards, Loaded, Slipstream, Jart Skateboards, Dusters California, Landyachtz, Urskog och Bones. Vi nosar också upp bra produkter och varumärken som tidigare inte funnits i Sverige, exempel på detta är Zealous bearings, Mellow boards, Riot boardsports, vissa longboardmodeller och FUSE snowskates. Vi har också Sveriges absolut bästa utbud av snowskates. Actionbolaget har distributionsrättigheterna på Ambition och Fuse snowskates i Sverige.

Företagsförsäljning? Vi får ofta förfrågningar från föreningar, skolor och företag som vill köpa in större eller mindre partier från oss till events, elever och anställda och vi hjälper er gärna att hitta rätt prylar till rätt pris. Självklart kan vi fakturera.

Handla av Actionbolaget för att få bra support, snabba leveranser och fina brädor. 

Är du intresserad av någon form av samarbete, vill höra mer om vår distributionsverksamhet, tipsa om produkter eller ha hjälp att välja bräda så ta kontakt med oss via telefon, mail, sociala medier och är du i Skåne kom förbi butiken så bjuder vi på kaffe och gött snack! 

#Teamactionbolaget