I lager.
Antal: 8

Actionbolaget Skateboard 8.0" Komplett Maroon

949:-

Actionbolaget skateboard komplett inkl griptape, truckar, hjul 99a hårda i bästa urethane för lång livslängd flatspotfria, snabba underhållsfria dubbel tätade abec7 kullager monterad och klar att åkas.

Bredd : 8,0 tum

Total längd på brädan är : 31,5 tum perfekt längd för vuxna åkare

Wheelbase, avstånd mellen truckarna : 14,25 tum så den känns lite större och stabilare och ändå flipvänlig.

( obs ! ej att för växlas med brädor byggda i Kinesisk Björk eller Lönn som både är tyngre, har sämre pop och hållbarhet. )

Varför betala en massa extra för att någon skall trycka en logga på din bräda? När du kan köra en lika bra bräda tillverkad av bästa och lättaste materialet ; kanadensisk lönn, precis som pro models 7 ply.

Dessa brädor är kall-limmade. Det går mycket fortare att varm-limma men vid tester i vatten släpper limningen i en varm-limmad efter 3 timmar och en kall-limmad efter 3 dagar ! Det betyder att popen varar betydligt längre och att brädan tål mer.

Det finns många olika former på en skate, det är mycket en vanesak vilken form man tycker är bäst. Denna är mellan konkav varken flack eller superkonkav. Mitt emellan brukar passa dom flesta.

I "outline" är nosen lite större och lite brantare än tailen.

Truckar 5,0 tum breda aluminium med härdad stålaxel perfekt geometri för jämna och fina svängar. 95a medium bushings för bästa "

rebounce"

Hjul 99a flatspotfree urethane.

Kullager abec 7 dubbel kapslade, underhållsfria, med super nice rull.

komplett skateboard, med perfekt topp-kittad setup. Allround storlek mellan konkav passar alla åkare och all typ av åkning.