I lager.
Antal: 11

Fuse 4x4-Kit Skidor till skateboard och Longboard

599:-

Fuse 4X4 KIT – Fyra stycken miniskidor anpassade för skateboard och longboard!

Byt ut hjulen på din vanliga skate eller longboard till Fuse-skidor och skejta på snön med din favoritbräda. Enkelt att montera och Fuse passar till alla "standard" skateboard och longboardtruckar. Skidorna är gjorda i hårdplast och i själva fästet sitter ett patenterat fjädersystem som gör att skidan är följsam och stabil. En annan bra detalj är att det finns en liten metallskena i mitten på varje skida vilket ger dig bra fäste på is och i snäva kurvor. 

SKATEBOARD

Du som kan åka skateboard kommer älska FUSE, Du svänger som på en vanlig skateboard vilket ger dig en stabilitet och kontroll du inte får på andra snowskates. Du får poppen du vill ha och avståndet till marken du är van vid. Du kan göra ollies, fliptrick, grindes ja precis allt som du gör på din vanliga skate! 

- Förra säsongen byggde vi en miniramp i snö vilket fungerade superbra. 

LONGBOARD

Bomba kullar, vägar och backar på en longboard även vintertid är något många drömt om! Fuse 4X4 KIT passar alla vanliga longboardtruckar, av med hjulen och på med skidor. Skidorna glider lätt och snabbt så ni kan komma upp i höga hastigheter och ja det går att fotbromsa och slaida! 

FUSE Snowskate är patenterade av Paul Elkins (skateboard och snowboard legend) och denna Fuse modell är unik i sitt slag! Actionbolaget.se har fått distrubitionen i Sverige, har du frågor hör av dig!