I lager.

Actionbolaget Raw 02 Custom Komplett Kickbike

1 699:-
1 199:-

Actionbolaget Raw 02, komplett kickbike, "bäst i test" tricksparkcykel och byggd med de starkaste komponenterna och samtidigt billigast i sin klass, mest för pengarna utan tvekan.  Levereras med 110 mm hjul med aluminium fälg för högre toppfart. Framgaffeln är gjuten "one piece" CNC fräst så den tål till och med en vuxen åkare till skillnad mot andra tricksparkcyklar i samma prisklass som alltid har en bockad plåtframgaffel !

Vår mest prisvärda tricksparkcykel, otroligt välbyggd och med modern HIC compressionsystem. Lätt justera headsetet så att den roterar lätt och blir utan glapp samt fixerar gaffeln för sig och styret (bar) för sig. 

 " Integrated headset " som betyder att kullagren har CNC frästa cups (hållare för kullagren) i headtuben ( till skillnad från tricksparkcyklar med plåt cups som inte är underhållsfria och ömtåligare) med tätade kullager som bara finns hos dyrare tricksparkcyklar. 

OBS ! Ej att förväxlas med andra kickbikes i samma prisklass. Vi kan garantera att du inte hittar en lika välbyggd kickbike med de bästa komponenterna i denna prisklass. (Marknadspriset på motsvarande är 1900kr) 

Komplett kickbike, bara att skruva fast styret och åka!

Total höjd: 77cm

Headset-type: Integrated sealed bearings

Material: Aluminium

Vikt: 3,55kg

Deck längd: 48cm 

Deck bredd: 10.8cm

Kompression: HIC

Fork :  Gjuten one piece CNC fräst.

Bar stolpe: 58,5cm

Bar bredd: 52,5cm

Innediameter: 2,8cm

Clamp storlek: Double Clamp

Hjul diameter: 110mm aluminium fälg och åkyta i bästa urethane för bra grepp och hållbarhet.

Kullager: Abec 9