Funderar du på att köpa en Laika husbil?

Funderar du på att köpa dig en Laika husbil? En Laika husbil kan du hitta till bra pris hos Din Husbil Jönköping. Laika är ett namn på företaget som hämtades från den första hunden i rymden och symboliseras i företagets logotyp med en hund med vingar. Det var grundaren Giovambattista Moscardini som valde detta namn, mycket tack vare hans fascination för kreativt tänkande och nyupptäckter. Sedan 1964 har Laika ägnat sig åt att tillverka husbilar med en precision och noggrannhet som genomsyrar hela tillverkningsprocessen. Design, ergonomi och hög kvalitet har alltid stått i centrum för Laikas skapande. Det är denna passion för kvalitet och noggrannhet som skiljer en äkta Laika-husbil från de vanliga.

Välj en husbil från Laika

Det finns inte bara en enda modell av Laika husbil, utan deras husbilar, camper vans och urban campers delas in i tre serier:

  • Kreos
  • Ecovip
  • Kosmo

Kreos representerar Laikas flaggskeppsmodeller och visar upp vad som är möjligt inom husbilsdesign och teknik. Dessa bilar utgör startpunkten för en ny generation av husbilar där komfort och bekvämlighet för de boende står i centrum. Här används material av absolut högsta kvalitet i kombination med klassisk design och innovativ teknik för att skapa en unik upplevelse.

Ecovip-modellerna är skapade med fokus på elegant design, komfort och användbarhet. Varje Ecovip-modell erbjuder hög standard och kan anpassas efter dina personliga preferenser. Du kan välja mellan två olika inredningsstilar, välja bland upp till 55 textilkombinationer samt välja mellan fem typer av värmesystem och tre typer av kök.

Laika Kosmo är designad med puristerna i åtanke och representerar själva essensen av Laikas erfarenhet. Här möts hög komfort och unik stil i en perfekt harmoni av italiensk design och hantverk.