Satsa på installation av en laddstolpe

Att göra en installation av en laddstolpe är inte fel, särskilt om du äger en elbil. Det kan även vara smart att installera flera sådana om ni är en BRF. Oavsett varför du vill ha en laddstolpe, läs mer här om vad Bright Elteknik kan hjälpa till med när det kommer till installering med mera. För företag och bostadsrättsföreningar så har de två märken de rekommenderar:

  • Easee Charge
  • Zaptec Pro

Bright Elteknik har dessutom smarta och kompletta laddlösningar med dynamisk lastbalansering, betallösningar och enkel administration.

Installera laddstolpar hos er BRF

Bright Elteknik erbjuder installation av en laddstolpe för bostadsrättsföreningar så väl som hos företag samt att de även kan installera en hos dig som privatperson. De erbjuder robusta laddstolpar som är konstruerade för att klara de mest krävande förhållandena. Dessa stolpar är tillverkade av VKR-rör som dimensioneras efter dina specifika behov.

En funktion att överväga när du installerar laddstolpar är en betallösning. Det passar extra bra för en bostadsrättsförening för då kan en gemensam infrastruktur för betalning underlätta hanteringen av laddning. Dessutom kan du välja om laddstolpen ska placeras i ett garage eller utomhus, beroende på dina specifika behov och förutsättningar.

Smart att välja installation av laddstolpe

Installation av en laddstolpe är ett smart val för att göra det möjligt för alla att ladda sina elbilar bekvämt. Bright Elteknik gör det enkelt för företag, bostadsrättsföreningar och föreningar att få tillgång till gemensamma laddstolpar. Dessutom erbjuder de laddboxar för hemmabruk och är tillgängliga för privatpersoner.

Det är viktigt att ladda din elbil på rätt sätt för att säkerställa att den får rätt mängd ström och undvika att använda vanliga eluttag, vilket kan vara mindre säkert och mindre effektivt.